• Toplotno ogrevanje hiše

  • Sanitarne toplotne črpalke

  • Vse na enem mestu

Odločitev za ohranitev narave je razumna odločitev in naši otroci nam bodo hvaležni.

 

NOVO klima kasetna SAMSUNG OKROGLA 360°C

Katalog Samsung kasetna klima okrogla 360°C -SLO

Prva krožna kaseta z inovativnim zračnim tokom 360°C zagotavlja optimalno klimatizacijo in tako odpravlja mrtve cone. Kasetna klima Samsung 360°C  ima na voljo črno-belo panoramsko ploščo. Na voljo je v dveh različnih slogih; krožno panelno ploščo ali kvadratno ploščo. To je prva notranja enota, ki uporablja učinek Coanda za nadzor izpustnega zraka brez uporabe lopatic ali loput. Okrogla LED okna grafično vizualizirajo način vodoravnega ali navpičnega delovanja.

Pošlji povpraševanje

Deluje pametno. Varčuje energijo. Enota CAC 360 je opremljena z visoko energetsko učinkovitim sistemom digitalnega pretvornika. Sistem lahko ohranja želeno nastavljeno temperaturo brez neprestanega izklopa in vklopa, kar zagotavlja znatno zmanjšanje porabe energije. Sistem digitalnega inverterja vam omogoča udobje v daljšem časovnem obdobju, medtem ko uporabljate minimalno energijo. Nizka raven hrupa na prostem je koristna tudi za sistem digitalnih pretvornikov.

Pošlji povpraševanje

Nadzor od kjerkoli. Dokler je vaš pametni telefon priključen na internet, lahko svoj sistem kasetne klime 360°C  nadzirate od koderkoli. Ob vročem dnevu lahko vklopite kasetno klimo 360°C s svojim pametnim telefonom in se vrnete domov v hladno hišo. V hladnem dnevu vklopite ogrevanje še pred časom, tako da vam ni treba hoditi v mrzlo dnevno sobo. 
 

Oglejte si video delovanja klimatske naprave: >Video KLIK< 

Pošlji povpraševanje