• Toplotno ogrevanje hiše

  • Sanitarne toplotne črpalke

  • Vse na enem mestu

Odločitev za ohranitev narave je razumna odločitev in naši otroci nam bodo hvaležni.

 

SAMSUNG klimatska naprava AR7580 Premium

 + EDINSTVENA TRIKOTNA OBLIKA + VirusDoctor®

Model AR7580 - Premium Inverter: hlajenje/gretje

R410 freon, delovanje do -15°C

Generalni katalog Samsung  Katalog Samsung AR7580

 

KOMFORT modeli / Enofazni – 230V – ogrevanje do -20°C

Pošlji povpraševanje

Virus Doctor odstrani bakterije, prah, viruse (vključno z virusi gripe A in koronavirusi), alergene s pomočjo Easy Filtra. Tako bo zrak, ki ga dihate, čist in zdrav. Klimatska naprava Samsung je že v zasnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-rezila in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše*. Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe. 

Funkcija pametnega WiFi vam omogoča spremljanje in spreminjanje energijskih nastavitev kjerkoli s pomočjo programa na pametnem telefonu, tehnologija Smart Check pa vam pomaga diagnosticirati napake in takoj naročiti servis.

Pošlji povpraševanje

Pošlji povpraševanje
Edinstvena trikotna oblika klimatske naprave Samsung izboljšuje njeno učinkovitost, saj lahko z njo hladen zrak po vašem domu kroži hitreje, dlje in širše. Klimatska naprava Samsung je bila zasnovana za izjemno učinkovitost. Njena edinstvena trikotna oblika ima širši dovod in lahko zato vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-krilca in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše.* Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kotiček vaše sobe.

Ogled videa >Samsung klimatska naprava<
Pošlji povpraševanje