• Toplotno ogrevanje hiše

  • Sanitarne toplotne črpalke

  • Vse na enem mestu

Odločitev za ohranitev narave je razumna odločitev in naši otroci nam bodo hvaležni.

 

Klimatske naprave SAMSUNG FJM notranje enote - AR7580 Premium

*Možno delovanje ene ali več notranjih enot

 

Klimatske naprave sistema Samsung Free Joint Multi (FJM) združujejo učinkovitost in zanesljivost in zagotavljajo izjemno zmogljivost v dizajnu, ki varčuje s prostorom. Vsaka soba ima tako lahko svojo enoto s svojo nastavitvijo! Samsung FJM podpira do pet notranjih enot. Sistem FJM je popolnoma optimiziran hladilni sistem za rezidenčne in manjše zgradbe z omejenim prostorom za vgradnjo. Njegova lahka, majhna gradnja in samodejno naslavljanje na bobnu omogočata enostavno in poceni namestitev, medtem ko edinstveno tiho oblikovanje zagotavlja udobno udobje in maksimalno učinkovitost.
<Ogled videa Samsung FJM zunanje enote>
 
Prednosti Multi Split (FJM)
• Visokozmogljiva kompresorska tehnologija
• Enostavna namestitev z enim samim samodejnim naslavljanjem
• Nizka raven hrupa z mirnim delovanjem, zahvaljujoč dvoslojni zvočni izolaciji
Generalni katalog Samsung   Katalog Samsung AR7580 Premium - SLO 

 

Klima Model FJM notranje enote AR7580 Premium

*Za delovanje obvezno potrebujete dokup zunanje enote MULTI

Pošlji povpraševanje

Virus Doctor odstrani bakterije, prah, viruse (vključno z virusi gripe A in koronavirusi), alergene s pomočjo Easy Filtra. Tako bo zrak, ki ga dihate, čist in zdrav. Klimatska naprava Samsung je že v zasnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-rezila in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše*. Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe. 
 

Funkcija pametnega WiFi vam omogoča spremljanje in spreminjanje energijskih nastavitev kjerkoli s pomočjo programa na pametnem telefonu, tehnologija Smart Check pa vam pomaga diagnosticirati napake in takoj naročiti servis.

Pošlji povpraševanje