• Toplotno ogrevanje hiše

  • Sanitarne toplotne črpalke

  • Vse na enem mestu

Odločitev za ohranitev narave je razumna odločitev in naši otroci nam bodo hvaležni.

 

Novo - Revolucijske klimatske naprave, edine na trgu, ki ne pihajo:
SAMSUNG FJM notranje enote - AR7580 Wind-Free™
*Možno delovanje ene ali več notranjih enot

Klimatske naprave sistema Samsung Free Joint Multi (FJM) združujejo učinkovitost in zanesljivost in zagotavljajo izjemno zmogljivost v dizajnu, ki varčuje s prostorom. Vsaka soba ima tako lahko svojo enoto s svojo nastavitvijo! Samsung FJM podpira do pet notranjih enot. Sistem FJM je popolnoma optimiziran hladilni sistem za rezidenčne in manjše zgradbe z omejenim prostorom za vgradnjo. Njegova lahka, majhna gradnja in samodejno naslavljanje na bobnu omogočata enostavno in poceni namestitev, medtem ko edinstveno tiho oblikovanje zagotavlja udobno udobje in maksimalno učinkovitost.
 
<Ogled videa Samsung FJM zunanje enote>

Prednosti Multi Split (FJM)
• Visokozmogljiva kompresorska tehnologija
• Enostavna namestitev z enim samim samodejnim naslavljanjem
• Nizka raven hrupa z mirnim delovanjem, zahvaljujoč dvoslojni zvočni izolaciji

 

Generalni katalog Samsung   Katalog Samsung AR7580 Wind Free - SLO 

Klima Model FJM notranje enote AR7580 Wind Free™ - klima, ki ne piha 

*Za delovanje obvezno potrebujete dokup zunanje enote MULTI

Pošlji povpraševanje

Dimenzije notranje enote klimatske naprave Samsung modela AR7580 Wind-Free (ŠxVxG v mm) in TEŽA enote (kg):

AR07MSPXBWKNEU 828 x 267 x 265, teža enote: 9,4 kg

AR09MSPXBWKNEU 828 x 267 x 265, teža enote: 9,4 kg

AR12MSPXBWKNEU 828 x 267 x 265, teža enote: 11,6 kg

Ekskluzivna tehnologija hlajenja Wind-Free™ ohranja prijetno sobno temperaturo brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, in ustvarja idealno klimo za globok in prijeten spanec. Revolucionarna klimatska naprava je bila razvita z namenom odpravljanja dveh najbolj pogostnih nevšečnosti uporabe klimatske naprave – to sta nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoki računi za električno energijo. V primerjavi z normalnim načinom hlajenja, Wind-Free™ hlajenje porabi 55% manj energije.
 
>Ogled videa delovanja Samsung klimatska naprava Wind - Free<
Virus Doctor odstrani bakterije, prah, viruse (vključno z virusi gripe A in koronavirusi), alergene s pomočjo Easy Filtra. Tako bo zrak, ki ga dihate, čist in zdrav. Klimatska naprava Samsung je že v zasnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-rezila in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše*. Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe. 
Pošlji povpraševanje

Klimatska naprava Samsung je že v zasnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna v-rezila in večji ventilator zagotavljajo tudi, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in širše*. Tako osvežilno hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe. 
Pošlji povpraševanje

Funkcija pametnega WiFi vam omogoča spremljanje in spreminjanje energijskih nastavitev kjerkoli s pomočjo programa na pametnem telefonu, tehnologija Smart Check pa vam pomaga diagnosticirati napake in takoj naročiti servis.

 
Pošlji povpraševanje