Trgovina # Sanitarne toplotne črpalke # VIESSMANN - Vitocal 160-A

VIESSMANN - Vitocal 160-A


Vitocal 160-A ogreva toplo vodo posebaj varčno in pri tem prihrani stroške. Kot vir toplote uporablja obstoječ topli zrak iz notranjih prostorov. Lahko obratuje popolnoma neodvisno od drugih proizvajalcev toplote. 
 
Kompaktna naprava za toplo vodo izkorišča toploto iz prostorov
Kompaktna toplotna črpalka Vitocal 160-A je opremljena z vsemi komponentami za učinkovito in  prostorsko varčno pripravo tople sanitarne vode. Skupaj z modulom toplotne črpalke (moči 1,52 kW, COP 3,54 pri 15 °C temperaturi zraka in 45 °C temperaturi vode) in 285 l. velikim ogrevalnikom sanitarne vode, električnim grelnim vstavkom kot tudi regulacijo, je vse integrirano v enem ohišju. 

Preko regulacije, ki je izredno enostavna za rokovanje in velikim zaslonom lahko nastavljate različne programe. Ali je to ogrevanje tople vode, podaljšano obratovanje ali obratovanje v pripravljenosti – z nekaj tipkami se posamezne funkcije enostavno izberejo.

 

Pregled prednosti:

  • Cenovno privlačna toplotna črpalka za sanitarno vodo, za obratovanje z obtočnim ali odvodnim zrakom, po izbiri z integriranim solarnim prenosnikom toplote in solarno regulacijo za priključitev kolektorjev
  • Volumski pretok zraka do 250 m3/h
  • Prostornina ogrevalnika s posebnim emajliranjem: 285 l
  • Preprost zagon zaradi izvedenega ožičenja in prednastavljene regulacije
  • Toplotna črpalka za sanitarno vodo za samostojno ogrevanje sanitarne vode v obratovanju kot toplotna črpalka do 55 °C

Kot izvedba za obratovanje z odvodnim zrakom, skupaj z elementi za dovajanje svežega zraka, primerna za kontrolirano prezračevanje do 200 m² stanovanjske površine

 

 

 

 

 

Tehnični podatki:

DA VIESSMANN Vitocal 160-A VIESSMANN VIESSMANN Vitocal 160-A